Workshops

Meeloopdag

Loop mee tijdens het fotograferen van prachtige modellen. Leer mijn werkwijze kennen van een fotoreportage, terwijl je jouw portfolio uitbreid.

Groepsworkshop

Leer in groepsverband hoe je de geweldige band tussen paard en mens op de mooiste manier kan vastleggen. Leer de geleerde theorie meteen toe te passen tijdens het fotograferen en nabewerken.

Photoshop workshop

Leer in groepsverband hoe je Adobe Photoshop op de beste manier kan gebruiken voor het creëren van die WAUW foto. Werk storende objecten weg en creëer de perfecte compositie. Leer met kleur en licht spelen voor de mooiste sfeer.

Fotoweekend

Een weekend lang vol leerzame cursussen en prachtige modellen in een geweldige omgeving met afwisslende locaties. We leggen in dit weekend de nadruk op het vastleggen van de band tussen paard en mens en het creëren van een eigen stijl.

Privé workshop

Tijdens deze dag leer ik je al mijn kennis over de paardenfotografie 1 op 1. Je zult onder andere leren hoe je de band tussen paard en mens het beste vast kan leggen en hoe je deze sfeer versterkt tijdens het bewerken met Adobe Photoshop.

Privé Photoshop workshop

Leer 1 op 1 hoe je Adobe Photoshop op de beste manier kan gebruiken voor het creëren van die WAUW foto. Werk storende objecten weg en creëer de perfecte compositie. Leer met kleur en licht spelen voor de mooiste sfeer.​ Aangepast aan jouw niveau en wensen.