Reportages

"I don't shoot what it looks like, I shoot what it feels like."

Dit is mijn motto tijdens het fotograferen. Laat jouw verhaal en gevoel vast leggen op beeld en creëer een herinnering die nooit vergaat. Mijn foto’s hebben een romantische, heldere en kleurrijke sfeer die van jou en je paard een waar sprookje maken. Zie hieronder de te boeken reportages. 

Wil je de sprookjessfeer compleet maken? Leen dan een van mijn prachtige romantische jurken.

Werkwijze fotoreportage

tijdlijn

Boek je fotoreportage door het onderstaande formulier in te vullen.

De fotoreportage duurt meestal 1 á 2 uur.

Binnen 7 dagen ontvang je het linkje van het online album en de selectie.

Binnen 30 dagen worden de bewerkte foto's in het online album geüpload.

Tarieven

Neem hieronder contact op voor het boeken van een fotoreportage.

Basis

€150

 • 5 bewerkte foto’s op web-formaat met logo

 • 5 van de 5 bewerkte foto’s op groot formaat zonder logo

 • Onbeperkte tijd

 • Locatie naar keuze

 • Kies zelf je favoriete foto’s

 • Persoonlijk online fotoalbum

 • Mogelijkheid voor nabestellingen

medium

€175

 • 7 bewerkte foto’s op web-formaat met logo

 • 7 van de 7 bewerkte foto’s op groot formaat zonder logo

 • Onbeperkte tijd

 • Locatie naar keuze

 • Kies zelf je favoriete foto’s

 • Persoonlijk online fotoalbum

 • Mogelijkheid voor nabestellingen

luxe

€210

 • 10 bewerkte foto’s op web-formaat met logo

 • 10 van de 10 bewerkte foto’s op groot formaat zonder logo

 • Onbeperkte tijd

 • Locatie naar keuze

 • Kies zelf je favoriete foto’s

 • Persoonlijk online fotoalbum

 • Mogelijkheid voor nabestellingen

Reiskosten en nabestellen

Reiskosten

De bovenstaande getoonde prijzen zijn exclusief reiskosten.

De eerste 40km zijn gratis, daarna word er €0,20 per km berekend.

Reiskosten=((aantal kilometers x 2)-40)x0,20 

 

Prijzen van mooie gebieden waar ik graag kom hebben een vaste korting:

 • Soesterduinen, Beaufortlaan €5,-
 • Loonse en Drunense duinen, Duinoord €7,50,-
 • Herperduinen, Bosweg €12,50,-

Een mooie locatie of gebied gevonden? Neem contact op en stuur een foto. Dan ontvang je eventueel korting op de reiskosten!

Nabestellen

Nadat ik de foto’s van de fotoreportage heb afgeleverd, kunt U er voor kiezen om extra foto’s na te bestellen.

Één bewerkte foto op web-formaat met logo en groot formaat zonder logo

€20,- 

Veel gestelde vragen

Ja, ik kom door heel Nederland en België. Voor de reiskosten vraag ik een vergoeding van €0,20 per kilometer. Hiervan zijn de eerste 40 km van de totale afstand voor mijn rekening. Wanneer de locatie langer dan 1,5 uur voor mij reizen is kom ik graag voor meerdere fotoreportages in de omgeving. De reiskosten kunnen dan ook meteen verdeeld worden. 

Je kunt boeken via het onderstaande formulier. Er zal mail contact worden gehouden voor het beslissen van de beste datum en locatie. Hierna is de boeking definitief. 

Omdat ik nog studeer heb ik regelmatig tentamen weken en studie opdrachten. Je kunt het beste anderhalve maand van te voren reserveren, zodat er nog kan worden gekeken naar de beste datum. 

Heb je een spoedgeval, bijvoorbeeld het op korte termijn afscheid moeten nemen? Neem dan contact op, meestal kan er nog wat geschoven worden in mijn planning. 

Het weer speelt een belangrijke rol. Wanneer er slecht weer is voorspeld, beslissen we samen of we de reportage laten doorgaan. In de meeste gevallen van slecht weer, kiezen we ervoor de reportage te verplaatsen. In dergelijk geval zoeken we samen een nieuwe passende datum uit. Bij droog weer kan de fotoreportage meestal gewoon doorgaan. Bewolking is geen enkel probleem. Mocht het erg grauw en donker weer zijn dan kijken we even hoe ernstig dit is. Soms is het namelijk ook nodig de reportage te vervroegen of te verzetten.

Ja! Bij een fotoreportage mag je met meerdere dieren en personen op de foto. Wil je bijvoorbeeld samen met vriend en je twee paarden op de foto, dan is dat geen probleem! 

Ja graag zelfs! Een extra handje is altijd handig tijdens de fotoreportage. Wel zou ik niet meer dan twee personen meenemen om de rust te behouden.

Ja, je mag zelf de foto’s uitkiezen. Ik zal na de fotoreportage binnen 7 dagen een selectie doorsturen waaruit je de foto’s kunt kiezen. In de selectie bevinden zich alle scherpe foto’s die bewerkt kunnen worden.

Een fotoreportage duurt meestal tussen de 1 á 2 uur. Dit hangt af van hoe soepel alles verloopt. Een paard die lastig stilstaat? Dat maakt niet uit! Ik neem ruime tijd tot we het juiste resultaat hebben.

Wanneer de definitieve datum en locatie is besloten volgt er een factuur. Het bedrag wordt voorafgaand aan de fotoreportage betaalt. Het betaal termijn van deze factuur is 7 dagen. Het bedrag kan handmatig over worden gemaakt naar NL35 ABNA 0450868249 of worden betaalt via een Tikkie. Er kan niet contant betaalt worden op de dag zelf.

Binnen 7 dagen zet ik de selectie van de gemaakte foto’s in een persoonlijk online fotoalbum. Deze foto’s zijn onbewerkt en bevatten een watermerk. Deze foto’s mogen op geen enkele manier gedeeld of opgeslagen worden. Nadat je de foto’s hebt uitgekozen, zal de nabewerking plaatsvinden. De uiteindelijke foto’s ontvang je binnen een maand na het uitkiezen van de foto’s. Deze worden ook geplaatst in het persoonlijke onlinealbum en mogen wel opgeslagen worden.

Ik lever bij mijn fotoreportage twee soorten foto’s af, namelijk web-formaat en groot formaat.

Web-formaat foto’s bevatten een logo en hebben een lagere resolutie (900×600 pixels). Deze foto’s zijn bedoelt voor privé gebruik, maar mogen wel geplaatst worden op sociale media, onder de voorwaarde van naamsvermelding. 

Groot formaat foto’s bevatten geen logo en hebben een minimale resolutie van 2000×3000 pixels. Deze foto’s mogen enkel gebruikt worden voor privé gebruik en mogen niet op sociale media worden gedeeld. Door de hoge resolutie kunnen de foto’s gebruikt worden voor afdrukken. 

Jazeker! Met een cadeaubon kan je iemand een fotoreportage (of deel van fotoreportage) cadeau doen. Ook kan een cadeaubon gebruikt worden voor een deelname aan een workshop. De cadeaubonnen beginnen bij een minimale waarde van €25,-.

Een fotoreportage kan na de boekingsbevestiging niet meer afgezegd worden. Alleen onder bepaalde omstandigheden kan de fotoreportage verplaats worden (bijvoorbeeld slecht weer).  

De selectie van de fotoreportage bewaar ik een jaar. Tot die tijd kunnen er dus nog foto’s nabesteld worden. Hierna wordt de selectie verwijderd. De bewerkte foto’s worden 2 jaar bewaard. 

Boek jouw reportage

Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend. De fotosessie is pas geboekt na verder mail contact en het vastleggen van een datum en locatie. Na het ontvangen van het boekingsformulier komen we dus eerst per mail in contact om de wensen te bespreken en de boeking wordt pas definitief wanneer dit vanuit beide kanten bevestigd wordt per mail.