Over mij

Hi!

Mijn naam is Sanne van Dee. Ik ben opgegroeid met fotograferen en liep als snel overal rond met de camera van mijn moeder. Mijn moeder maakt overal waar we heen gaan foto’s en dit heeft ze niet van een vreemde, mijn opa is namelijk ook helemaal verzot op fotograferen. Ik kon dus niet achter blijven. Naast dat ik fotograferen heel leuk vind, heb ik ook een passie voor paarden. Ik bedacht dan ook in 2016 dat het leuk was om deze twee hobby’s te combineren.

Ik begon met foto’s te maken van mijn vriendinnen en hun paarden. Dit ging tot mijn verbazing best goed en er kwamen leuke plaatjes uit. Ik wilde groeien en besloot om een workshop te volgen. Tijdens deze workshop heb ik super veel geleerd en heeft me ook een andere kijk op het fotograferen gegeven. Eerst maakte ik vooral rijdfoto’s en simpele portretten. Nu is vooral m’n doel om de band tussen mens en paard vast te leggen en sfeer te creëren.  

Na jaren lenen van mijn moeders spiegelreflexcamera kocht ik daarna mijn eigen Nikon d7200 met een Sigma 70-200mm f2.8 lens. Na een jaar kwam ik erachter dat deze camera toch niet helemaal voldeed aan mijn wensen en stapte ik over op de full-frame Canon 5D Mark IV met de Canon 70-200mm f2.8 III lens. Voor mij de perfecte combinatie waar ik nog steeds heel blij mee bent. Ik heb een goede en snelle laptop waarmee ik de foto’s bewerkt in Adobe Photoshop CC 2020, hierbij streef ik naar perfectionisme. Kwaliteit staat bij mij altijd boven kwantiteit.

Fotografie is echt m’n passie en ik wil het liefst zoveel mogelijk groeien en bereiken. Ik ben dan ook (bijna) elke dag bezig met fotografie en het leren van nieuwe vaardigheden. Ik hoop dat ik binnenkort jou en je paard/hond op de foto mag zetten.

Team

Er komt veel kijken bij het aanbieden/organiseren van fotoreportages en workshops. Omdat ik nog fulltime student ben lukt het mij niet om dit alleen te doen. Mijn lieve moeder Esther helpt mij met alles om het fotograferen heen. Vroeger heeft ze een eigen evenementen bedrijf gehad. Van aan pakken en organiseren weet ze dus een hoop af. Ze gaat met elke fotoreportage of workshop mee om de organisatie en planning in de gaten te houden. Ook helpt ze het model tijdens de reportage met haar haar of kleding, een extra handje in namelijk altijd handig.  We hebben een erg hechte band, wat het extra leuk maakt om dit met haar samen te kunnen doen. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

IMGL0249 ml
Al mijn hele leven lang ben ik gek op dieren. Toen ik voeger klein was hadden we twee retrievers. Nu Hebben we een heerlijk vrolijke Labradoodle en twee huiskatten.
IMG_20200523_143458_178
Ik investeer graag in apparatuur. Sinds vorig jaar ben ik trots eigenaar van de Canon 5D Mark IV in combinatie met de 70-200mm f/2.8. Ook heb ik een computer samengesteld die het zwaarste werk in Adobe Photoshop aankan.
DSC_0317
Toen ik 9 jaar was ben ik begonnen met paardrijden. Dit is uitgegroeid tot één van mijn grootste passies. Al jaren droom ik van een eigen paard. Wie weet wat de toekomst brengt!