Privé workshop

Informatie

Wil je leren hoe je de geweldige band tussen paard en mens op de mooiste manier kan vastleggen? Wil je leren hoe je foto’s het beste kan bewerken om de sfeer te versterken? Meld je dan aan voor een privé workshop paardenfotografie!

Tijdens deze dag leer ik je al mijn kennis over de paardenfotografie. Je zult onder andere leren hoe je de band tussen paard en mens het beste vast kan leggen en hoe je deze sfeer versterkt tijdens het bewerken met Adobe Photoshop.

De dag zal beginnen met een ontvangst bij mij thuis. Hier zullen we onder het genot van iets te drinken en wat lekkers beginnen met basisinstellingen van de camera en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Daarna volgt nog een stukje theorie over het gebruik van natuurlijk licht, locatie en compositie. Als we al deze vaardigheden uitgebreid behandelt hebben gaan we onderweg naar de fotografielocatie. Op deze locatie zullen we de liefdevolle band tussen paard en mens vast leggen. Tijdens het fotograferen zal ik je begeleiden met het instellen van je camera en het aansturen van het model. Er is genoeg ruimte en tijd voor persoonlijke vragen. Voor de styling van het model kan gekozen worden uit verschillende outfits , waaronder eventueel een van de prachtige jurken die ik in bezit heb.

Na het schieten van de vele plaatjes, keren we terug en gaan we aan de slag met het bewerken in Adobe Photoshop. Hierbij zal ik je mijn workflow laten zien en meerdere handige tips en tricks geven. Je kunt zo het hele proces zien voor het creëren van een prachtige sfeervolle foto. Na de uitleg kan je zelf aan de slag gaan en uiteraard de vragen stellen over waar je tegenaan loopt. Tijdens het bewerken kunnen je kiezen uit thee/fris en een warme snack. Zin om meer te leren over paardenfotografie? Geef je hieronder op!

(Hond als model is ook mogelijk)

In het kort

– Datum: Naar keuze

– Tijd: 10:00 – 18:00 (nog nader te bepalen) 

– Locatie: Soesterduinen (of naar keuze)

– Verzamelen: Culemborg

– Benodigdheden: spiegelreflexcamera + lens, notitieboekje (voor maken van eigen notulen), laptop met Adobe Photoshop CC (als je niet in het bezit bent van Photoshop, dit graag aangeven op het inschrijfformulier, dan regel ik dit voor je)

–  1 op 1 begeleiding

– ‘S morgens drankje + lekkers en bij terugkomst drankje + warme snack

– Tijdens de workshop krijg je een goed gevulde goodiebag ter waarde van €50,- (inclusief theorieboek paardenfotografie, fotografiehalster, overlays en meer)

Jouw inverstering
€350,- incl. goodie

Aanmelden