Privé workshop Photoshop

Informatie

Heb je mooie foto’s gemaakt, maar wanneer je Photoshop opent heb je geen idee waar je moet beginnen? Word je weemoedig van de hoeveelheid verschillende opties die Photoshop te bieden heeft? Probeer je een bepaalde sfeer te creëren, maar lukt dit niet? Wil je leren hoe je de geweldige band tussen paard en mens het beste kan bewerken om deze te versterken? Meld je dan aan voor een 1 op 1 workshop Photoshop Adobe.

 

Het is mogelijk om antwoord te krijgen op al deze vragen! We zullen bij de privé workshop beginnen met de basis van Photoshop, zoals hoe je storende objecten wegwerkt, je foto ruimer krijgt en hoe je Camera-Raw gebruikt. De informatie en kennis die je krijgt zal aangepast worden aan jouw niveau en interesse. Na alle theorie en uitleg zullen we aan de slag gaan met jouw meegebrachte foto’s. Dit zal een foto zijn waarbij jij moeite hebt om hem mooi te krijgen in de nabewerking. Ik zal je tips geven en helpen met het bewerken. 

In het kort

– Datum: Naar keuze

– Tijd: 11:00 – 15:00 (nog nader te bepalen) 

– Locatie: Culemborg

– Benodigdheden: notitieboekje (voor maken van eigen notulen), laptop met Adobe Photoshop CC (als je niet in het bezit bent van Photoshop, dit graag aangeven op het inschrijfformulier, dan regel ik dit voor je) en foto’s

– 1 op 1 begeleiding

– Lunch, koffie/thee en lekkers

Jouw investering
€200,- (incl. overlays)

Aanmelden