Photoshop workshop

Informatie

Heb je mooie foto’s gemaakt, maar wanneer je Photoshop opent heb je geen idee waar je moet beginnen? Word je weemoedig van de hoeveelheid verschillende opties die Photoshop te bieden heeft? Probeer je een bepaalde sfeer te creëren, maar lukt dit niet? Wil je leren hoe je de geweldige band tussen paard en mens het beste kan bewerken om deze te versterken? Meld je dan aan voor een photoshopdag!

 

Het mogelijk om antwoord te krijgen op al deze vragen! We zullen op de photoshopdag beginnen met de basis van Photoshop, zoals hoe je storende objecten wegwerkt, je foto ruimer krijgt en hoe je Camera-Raw gebruikt. Daarna zullen we aan de slag gaan met jullie meegebrachte foto’s. Dit zal een foto zijn waarbij jij moeite hebt om hem mooi te krijgen in de nabewerking. Ik zal jullie allemaal individueel tips geven en helpen met het bewerken. Deze dag is de ideale keuze voor als je wilt beginnen met Photoshop en dat WAUW effect wilt creëren.

 

Als je de basis van Photoshop al beheerst is er de photoshop dag voor gevorderden. Hierin laat ik eerst mijn workflow in Photoshop zien en gaan we later aan de slag met gevorderde technieken. Je zult onder andere leren hoe je de lucht in je foto verandert, overlays gebruikt en grote storende objecten wegwerkt. Ook gaan we tijdens deze dag aan de slag gaan met zelf meegebrachte foto’s en zal ik persoonlijke begeleiding geven. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Geplande Photoshop workshops

Beginner

– Datum: 5 september of 20 september
– Tijd: 11:00-15:00
– Locatie: Culemborg
– Benodigdheden: Laptop + Adobe Photoshop CC + foto’s
– Max. 4 deelnemers
– Lunch, koffie/thee + lekkers

Gevorderd

 – Datum: 6 september of 19 september
– Tijd: 11.00-15:00
– Locatie: Culemborg
– Benodigdheden: Laptop + Adobe Photoshop CC + foto’s
– Max. 4 deelnemers
– Lunch, koffie/thee + lekkers
 

Jouw investering
€100,- p.p

Aanmelden